Bine ai venit! | log in
RO US ES

Inchiriez(OFER) sala repetitie zona Timpuri Noi ( oras Bucuresti )

Niculae Nelu
Niculae Nelu
@niculae-nelu
12 ani in urma
7 postari

Dupa cum spune si titlul detin un mic spatiu aranjat exemplar pt a se putea repeta.

Spatiul se afla la 4 minute de statia de metrou Timpuri Noi si nu este situat pe strazi laturalnice sau in incinta Flaros.Este foarte bine izolat atat termic cat si fonic.

Suprafata este de 2,5 m latime iar lungimea este de 5 m.

La interior,pe peretii grosi din caramida este pus polistiren iar peste el vata minerala de 10 cm plus un material textil si plastificat pe partea care vine pe vata.

Usa este noua si din metal,geam termopat plus gratii,instalatia electrica este noua si cu sigurante pe fiecare priza ,aer conditionat montat anul trecut in septembrie si este foarte putin folosit iar pt incalzirea pe timpul iernii am montat o aeroterma de perete cu telecomanda.Incalzirea sau racirea salii se face foarte rapid si fara consum mare.

Pe mai toata sprafata salii,am facut rafturi pt ca spatiul de lucru sa nu devina inpracticabil din cauza case-urilor de chitara sau a huselor sau a altor obiecte.Toate se pot depozita pe rafturi.Exista paza 24 din 24,un loc de parcare gratuit pt o masina iar accesul se poate face cu masina pana la usa salii de repetitie.Sala se afla la parter si se poate repeta 24 din 24 fara a fi deranjat de o alta trupa sau utilaje care fac zgomot.

Un mic exemplu de consum al energiei: iarna in luna ianuarie factura cea mai ridicata a fost de 100 lei iar sala a fost folosita destul de mult in acea luna.In rest,factura medie este undeva intre 35-55 lei.

Nu subestimati sala pt ca spatiul este mic.Merita vazuta,pt ca eu la baza sunt instrumentist si stiu foarte bine ce inseamna sala de repetitie si am facut in asa fel incat sala sa fie foarte incapatoare chiar daca este mica.

Sala se inchiriaza fara instrumente sau amplificatoare ori sistem P A sau tobe.

As prefera sa inchiriez unei singure trupe pe termen lung iar oamenii sa fie cat se poate de civilizati si care sa se rezume doar la cantat.Nu doresc sa inchiriez unor oameni care nu au notiunea de bun simt,care se drogheaza sau care consuma in exces alcool la sala ori care au un comportament neadecvat fata de vecini.Nu accept ca in curtea in care se afla sala sa se faca gratare sau baute la sfarsitul saptamanii sau in cursul acesteia,pt ca nu doresc conflicte cu vecinii salii de repetitie.

Pretul este de 500 lei lunar plus factura de utilitati. Inainte de instalarea in sala se plateste in avans pt luna in curs 500 lei plus o garantie de minim 250 lei care se returneaza la incheierea colaborarii mai precis dupa ce se emite si ultima factura de utilitati care apartine trupei respective.Anuntarea incheierii colaborari se face cu minim o luna inainte.

Poze mai multe trimit pe mail la cerere.

Mijloace de transport care ajung in zona Timpuri noi:

Metrou

autobuze 312,133,323

Tramvai 1

Rog foarte mut sa nu fiu contactat daca cei care doresc sa inchirieze nu se incadreaza in cele cerute mai sus.

Contact nelu_bass@yahoo.com sau 0737.866.590 (vodafone)

actualizat de catre @niculae-nelu: 26 Nov 2014 15:43:40
Niculae Nelu
Niculae Nelu
@niculae-nelu
12 ani in urma
7 postari

momentan rezervata

Niculae Nelu
Niculae Nelu
@niculae-nelu
12 ani in urma
7 postari