Baterist in Bucuresti, nivel mediu (nu traiesc din muzica), varsta 38 de ani.
Am tobe acustice (+ microfoane, cabluri) si electronice.
Ma intereseaza:
- trupa rock, subgenuri: clasic rock, hard rock, pop-rock (cu mai mult rock in compozitie, nu gen Roxette. Ma gandesc la Simple Minds, mai degraba), poate niste heavy metal (dar mai subtire).
- ma intereseaza mai putin genurile metal extreme (death, black, etc), brit, alternativ, acustic, ambiental, muzica usoara, etc, etc, etc;
- mi-as dori ca trupa sa aiba sala proprie, pentru ca avand echipament, nu am de gand sa tin acasa 2 seturi de tobe si sa repet pe niste rapciugi care trebuie acordate de fiecare data, in diverse sali cu ora. Sau sa ma car cu cinelele dupa mine, la fiecare repetitie;
- sunt interesat in special de trupe axate pe compozitie proprie. Nu am o mare satisfactie sa cant cover-uri, sunt jdemii de trupe care fac asta oricum. Cover-uri pe langa piese proprii, merg, desigur;
- apreciez oamenii care sunt deschisi la idei, nu vreau sa fac parte dintr-o trupa unde sa mi se spuna - tu trebuie sa canti asa, aici faci break, aici faci break asa, etc. Pentru asta exista computere;
- nu am niciun fel de probleme cu media de varsta a trupei, poate sa fie 23 de ani, poate sa fie 45;
- sunt dispus, evident, sa contribui la plata chiriei pentru sala;
- avand serviciu, nu pot sa iau in calcul, deocamdata, sa fac asta la nivel profesionist (sa traiesc din muzica).
Sunt disponibil pentru repetitii cel putin 2 zile pe saptamana, seara dupa ora 19. Desigur, pot participa la evenimente - cluburi, cantari, etc.
Adresa mea de email este: em74iv@gmail.com
Multumesc.
updated by @navi-menelau: 26 Nov 2014 15:43:20