Welcome Guest! | login
RO US ES

Forum Activity for @adi-manolovici

Adi Manolovici
@adi-manolovici
21 Feb 2011 20:09:44
4 posts

Trupa Syndikate cauta tobosar


Instrumentist

Adi Manolovici cauta tobosar serios (cu tobe) si cu ceva experienta.

Avem sala de repetitii securizata, concerte pentru perioada martie - august 2011.

Program de repetitii: luni, miercuri si vineri intre orele 11-14, eventual sambata.

Repertoriu: Hendrix, Satriani, Adi Manolovici.

Info: http://www.youtube.com/ManoloviciAdi

Relatii la tel. 0766-MANOLO


updated by @adi-manolovici: 26 Nov 2014 15:48:43
Adi Manolovici
@adi-manolovici
17 Apr 2014 11:17:48
4 posts

Studioul de imprimari "Academia de Rock"


Proiecte

Imprimari audio-video la "Academia de Rock" !

Studioul "Academia de Rock" este localizat in Bucuresti, la numai 20 minute de centrul orasului, intr-o zona linistita (Drumul Taberei) fiind optimizat acustic si echipat pentru realizarea unor inregistrari audio-video de inalta calitate.

Studioul propune solutii pentru artisti in devenire (compozitii, orchestratii, aranjamente, asistenta si consiliere muzicala si artistica, transcrieri de partituri), pentru artisti consacrati, dar si colaborari pentru proiecte media (radio, tv), coloane sonore pentru reclame (promouri, spoturi, jingles), muzica de film, albume si proiecte muzicale complete precum si restaurare de sunet sau transferare de pe disc vinil sau banda de magnetofon, videoclip-uri profesionale si spoturi video de prezentare pentru firme si companii.

Studioul "Academia de Rock" colaboreaza cu artisti si instrumentisti consacrati pentru sesiunile de inregistrari acoperind o paleta larga de stiluri muzicale: folk, country, blues, rock, pop, fusion, jazz sau techno.

Portofoliu: Florin Chilian, Gaz pe Foc, Jar, Nationala de Rock, Adi Manolovici & Syndikate, Raul Carstea, Orange Mobile Phone, Restaurant "La Garaje", Bistro "Le Theatre", etc.

Te asteptam la studioul "Academia de Rock" !

Mai multe informatii la:
http://www.academiaderock.ro/studio-academia-de-rock
sau la tel. 0766-626656.


updated by @adi-manolovici: 26 Nov 2014 15:40:57
Adi Manolovici
@adi-manolovici
17 Apr 2014 11:23:13
4 posts

Academia Rock Camp


Proiecte

Tabara de chitara - Academia Rock Camp

Tabra de chitar "Academia Rock Camp", Ediia a-XIV-a se organizeaz n perioada 21 - 27 iulie 2014 la Buteni.
Se asigur cazarea ( 6 nopti ) ntr-o vil cochet, masa ( 3 mese/zi ), 2 edinte de chitar / zi cu Adi Manolovici i concert de final in Club Condor.
Vila (3 stele) a fost construit n 2006, are o arhitectur rustic-montan i este dotat cu facilitai dintre cele mai moderne: mini bar, aparat de fcut cafea sau ceai, televizor cu telecomand, televiziune prin cablu, uscator de pr, toalete cu cad de baie, cabin de du sau jacuzzi, acces internet WiFi gratuit n toate camerele.
Sport: ping-pong (in sala), biliard, badminton, fotbal, etc.
Excursie Cascada Urlatoare, foc de tabar, cartofi copi, grtar, proiectie concerte pe ecran gigant, etc.
Concert de final in Condor Bar !

nscrierile se fac pn la data de 21 aprilie 2014 la tel. 0766-626656.
Numrul de locuri este limitat* !
Pret tabara: 1200 lei


*Academia de Rock isi rezerva dreptul de a selecta participantii. Nu se primesc decat persoane serioase si motivate, iar actele anti-sociale sau golaniile nu sunt tolerate.


updated by @adi-manolovici: 26 Nov 2014 15:40:57
Adi Manolovici
@adi-manolovici
17 Apr 2014 11:30:30
4 posts

Invata chitara la "Academia de Rock" cu un profesionist !


Proiecte

Invata chitara la "Academia de Rock" cu un profesionist !

Academia de Rock este prima scoala de chitara rock din Romania si a luat fiinta in martie 2000 la initiativa lui Adi Manolovici, artist, chitarist si compozitor ( www.manolovici.ro ).
In cei peste 15 ani de existenta a scolii, Adi Manolovici a format peste 400 de chitaristi, multi dintre ei activand in trupe deja celebre precum Vita de Vie, El Negro, Zum, Firma, Amicii, R.U.S.T., X-Plod, Phenomen On, Idol, Magnum Opus, Secret Society, Stillborn, Addictive, Syndikate, etc.
Multi chitaristi ce au absolvit aceste cursuri au fost nominalizati sau au castigat diverse premii in cadrul Concursului Nationala de Rock si a altor concursuri de rock din tara, iar la momentul actual sunt in plina activitate muzicala si scenica fiind chitaristi profesionisti.

Programa scolara parcurge un registru stilistic divers (folk, country, blues, rock, metal, fusion, jazz) si fiecare elev isi poate alege stilul preferat pe care il doreste, atat la chitara acustica, electrica sau la chitara bas.
Cursurile se tin in Drumul Taberei (Valea Argesului), dureaza 90 min. si contin elemente de teorie muzicala, practica instrumentala, armonie si contrapunct fiind structurate pe durata unui an scolar.
Manualele, partiturile si cd-urile de studiu sunt asigurate pe intregul parcurs scolar, iar pentru ora de curs beneficiezi si de chitara !
Limita de varsta este pentru tineri intre 9 si 20 de ani.

Iti poti pune in practica cunostintele muzicale in cadrul concertelor si evenimentelor Live organizate de "Academia de Rock", iar anual poti participa la taberele de instruire si socializare organizate la munte.

Inscrie-te online, chiar acum, folosind formularul de la:
http://www.academiaderock.ro/formular-de-inscriere-online

Academia de Rock te asteapta cu bratele deschise pentru a deveni instrumentist profesionist !

Mai multe informatii la: www.academiaderock.ro sau la tel. 0766-626656.


updated by @adi-manolovici: 26 Nov 2014 15:40:57