Bienvenido, invitado! | iniciar la sesión
RO US ES

Teo Milea Turist Acasa DIGI24 Iulie 2012


Category: Music
Duration: 00:15:51
Description:
Official Site: http://teomilea.com/
Facebook: https://www.facebook.com/TeoMileaTeo
Soundcloud: https://soundcloud.com/teomilea
Twitter: https://twitter.com/teomilea
Instagram: http://instagram.com/teomilea
iTunes: https://itunes.apple.com/us/artist/teo-milea/id588654541

Read MORE:

Album: On white...and black keys (2012)
Pianist/Composer: Teo Milea

Description:
V-ați întrebat vreodată cum... sună amintirile voastre? Sau ce sunete redau cel mai bine o frumoasă poveste de dragoste? Dacă nu ați găsit încă un răspuns potrivit cu siguranță compozițiile lui Teo Milea vin să vă răspundă inspirat la toate aceste întrebări. Într-o atmosferă caldă la propriu dar mai ales la figurat, el a adus în fața publicului, la Calpe Galery un recital . O înșiruire de melodii date în dar de Teo Milea celor care au venit să asiste la primul recital cu piese exclusiv compoziții proprii. Au devenit astfel motiv de încântare și emoții piese precum "Agonie și extaz", "Sarabanda" sau "Povestea lor".
"Recital pe clape albe și negre" a fost o primă întâlnire cu publicul, pusă la cale de Teo Milea înainte de a scoate la lume un nou material discografic, material pe care îl înregistrează în aceste zile.
Teo Milea
Quiénes somos Teo Milea

După 24 de ani în care am învățat să descifrez și să interpretez muzica mentorilor mei clasici, am căutat în mine să ridic improvizația la nivel de compoziție.

Așadar, în 26 aprilie 2012, am început timid, cu un creion, să îmi aștern ideile pe portativ.

Amintirile, poveștile, clipele de agonie și extaz din lumea mea au început să capete sens în ceea ce pe 26 iulie 2012 se intitula „pe clape albe...și negre”.

Acest disc mă prezintă în fața publicului prin cele 7 piese ca fiind un pianist și compozitor aparținând a două lumi: cea clasică și cea nouă, a secolului XXI.

Toată creația mea este fundamentată pe relația interumană, stările și nevoile societății moderne, pasiunea și dorința de a cuceri noi teritorii sufletești, neexplorate încă.

 

Muzica-i un leac de suflet!

Recientemente clasificados:
estadísticas
SoundCloud Tracks: 10
youtube videos: 19
audio tracks: 7
events: 3