Vand chitara mea Takamine G320 pe care am echipat-o cu un saddle de os facut special pentru aceasta chitara, ceea ce i-a imbunatatit sunetul. Daca tin bine minte, este facut din os de camila. Chitara este cumparata acum vreo 3 ani de la McMusic si a fost cantata 90-95% din timp in casa (in sufragerie ca sa fiu mai exact). Este in stare foarte buna, a fost tinuta in husa, suna bine si are un action jos.
Chitara se vinde cu urmatoarele accesorii:
- Strap-ul care se vede si in poze. Este cumparat de mine de la Musik Messe din Frankfurt acum 2 ani. Musik Messe este un targ foarte mare de intrumente muzicale si echipamente profesionale de sunet si lumini.
- Tuner Korg AW-2. Este un tuner foarte bun pentru ca doza piezo incorporata iti permite sa acordezi chitara si in spatii zgomotoase, ceea ce un tuner care are doar microfon nu poate face prea bine.
- Capodastru la alegere, oricare din cele 2 din poza de mai jos.
- O doza cu ventuza.
Cred ca este un kit bun pentru un incepator sau pentru cineva care vrea sa faca un upgrade de la o chitara mai slaba.
Pretul este de 600 de lei pentru tot pachetul sau 500 numai pentru chitara+saddle.
O vand pentru ca vreau sa imi iau o chitara electro-acustica.
updated by @valentin-serbanescu: 26 Nov 2014 15:44:36