Bienvenido, invitado! | iniciar la sesión
RO US ES

caut solista pentru folclor

bisa minel
bisa minel
@bisa-minel
13 years ago
9 posts

buna ziua..ma numesc Minel,sant din giurgiu,activez de 13 ani intr-o formatie locala..impreuna cu nasul meu,vrem sa infiintam o noua trupa.amandoi santem clapari cu experienta.abordam absolut orice gen muzical...am mai avea nevoie de o solista de muzica populara,pentru acest proiect..cerinte :varsta maxim 35 ani,repertoriu vast,si multa multa seriozitate.alaturi de noi,va mai activa si o super solista de muzica usoara...va rog sa ma contactati la nr de tel:0766674377!!!!!!

updated by @bisa-minel: 26 Nov 2014 15:46:20
bisa minel
bisa minel
@bisa-minel
13 years ago
9 posts

scuze,am uitat sa precizez: solista sa fie din giurgiu,bucuresti sau alexandria,pentru ca altfel vor fi probleme cu deplasarea,si implicit timpul!

Marilena Maria Pirvu-Bucuresti
Marilena Maria Pirvu-Bucuresti
@marilena-maria-pirvu-bucuresti
13 years ago
8 posts

cred ca varsta nu este un impediment, sau este?

Panait Ramona
Panait Ramona
@panait-ramona
13 years ago
17 posts

Buna seara !Ma numesc Ramona Panait,am 25 de ani,am terminat Conservatorul,sunt solista muzica populara,lautareasca,etc ce se canta la nunta,am repertoriu vast ,diversificat ,cu experienta in domeniul,daca v-ar interesa o colaborare,ma puteti contacta la nr de tel 0747261943 sau 0767514938!am uitat sunt din tulcea dar ptr mn nu conteaza distanta,voi fii acolo unde este nevoie de mn!

Muzicieni si Trupe
Locatie actuala
București, România
Quiénes somos Muzicieni si Trupe
tip membru
Suport
instrument
voce
gen muzical abordat
Toate genurile
ofera
Participare la eveniment