Salut.
Cautam un vocal pentru acest gen muzical - ne invartim in zona anilor 80-90; repertoriul va contine piese hard rock/glam dar si new wave, balade, ce se mai canta atunci. In acest moment avem 12 piese, dar vom ajunge la aproximativ 30, pentru ca in vara intentionam sa cantam la mare de cateva ori si apoi, in diferite locatii, petreceri private cu acesta tema, etc.
In acest moment trupa are in componenta 2 chitari, bas, clape, tobe si o vocalista . Media de varsta este irelevanta in cazul nostru pentru ca ne intindem de la 19 ani la 39. Si ne intelegem bine, suprinzator.
Ne intereseaza un vocal, daca nu cu un ambitus ceva mai larg ( cum ne dorim, de fapt ), macar cu posibilitatea de a lua si note inalte (am sa dau cateva exemple de piese mai jos). Varsta nu este extrem de relevanta asa cum spuneam, dar avand in vedere ca avem niste termene planificate, am avea nevoie de cineva care nu este chiar la inceputul carierei muzicale. Pe de alta parte, nici nu cautam experti..
Sunt 3 repetitii pe saptamana, din care una este in weekend (de obicei duminica). Sala este in incinta Flaros, Timpuri Noi. Chiria (cel putin decenta), se imparte in mod egal.
Contact sau informatii suplimentare : aici pe PM, pe mail: em74iv@gmail.com sau la telefon 0722.598.158.
Piese care ar trebui sa poata fi cantate de dl.vocal:
Am atasat la anunt si 2 mostre cu noi, dintr-un live.
actualizat de catre @navi-menelau: 26 Nov 2014 15:40:53