Bine ai venit! | log in
RO US ES

Trupa live cover-uri cautam solista in Constanta

LiveBand
LiveBand
@liveband
14 ani in urma
2 postari

Salutari tuturor,

Am fi interesati intr-o colaborare de lunga durata pentru evenimente selecte (non-manele!) si alte angajamente de sezon sau week-end cu 1-2 soliste muzica usoara internationala, cu urmatoarele calitati:

- voce f. buna... "grai" avem cu totii :-)

- capacitate de a interpreta corect hit-uri internationale de succes din genurile pop, blues, evergreen, reggae, latino;

- prezenta scenica agreabila, varsta preferabil 16-25 ani;

- seriozitate si disponibilitate pentru a-si actualiza repertoriul.

Trupa este formata actualmente din 5 membri, avem o experienta indelungata cu aprecieri pozitive in urma prestatiilor muzicale realizate.

Persoanele interesate sunt rugate sa lase o modalitate de contact, precum si eventual link pt. o prima impresie.

actualizat de catre @liveband: 26 Nov 2014 15:46:13
Daniel Balan
Daniel Balan
@daniel-balan
14 ani in urma
4 postari
Salutare, numele este Daniel Balan, sunt solist de muzica usoara ( pop jazz swing bossa blues ) mi-ar face placere sa fac parte din proiectul vostru, am un repertoriu bogat, plus calitatile pe care fiecare dintre noi le cautam seriozitate, entuziasm si pasiune pentru muzica!!!un mic demo, insa cel mai bun demo ramane prestatia live
0754 426 016ID: danielbalanmusic
andreea3
@andreea3
14 ani in urma
1 postari

pe mine pa cautati,nu?:))

Andreea Imre Rusu -fb

0726386900

Madalina3
Madalina3
@madalina3
14 ani in urma
1 postari

Salut ,

Ma numesc Madalina, sunt solist vocal de muzica usoara , dar am terminat muzica populara. As dori sa stiu daca mai este valabil anuntul deoarece as fi interesata pentru o viitoare posibila colaborare. Multumesc anticipat. Ma puteti contacta la nr 0721305197.

Muzicieni si Trupe
Locatie actuala
București, România
Despre Muzicieni si Trupe
tip membru
Suport
instrument
voce
gen muzical
Toate genurile
ofera
Participare la eveniment