Bine ai venit! | log in
RO US ES

Cautam tobosar/percutionist (Bucuresti)

finariu roberto
finariu roberto
@finariu-roberto
12 ani in urma
12 postari

Trupa piese proprii cautam tobosar/percutionist

Proiectul este format din : chitara acustica, pian ,voce.

Atasez cateva linkuri mai jos sa vedeti despre ce este vorba .

Finariu_roberto@yahoo.com

actualizat de catre @finariu-roberto: 26 Nov 2014 15:44:35
Ady Lubine
Ady Lubine
@ady-lubine
12 ani in urma
31 postari

Buna!!!Ma numesc Ady,sunt din Pitesti,baterist si percutionist,in prezent am o sala de predare cursuri de tobe si percutie in oras,experienta de scena de prin 90,ma intereseaza proiectul ,am vazut video de pe youtube(Boeme),daca va intereseaza o colaborare si doriti putem sta de vorba prin mail(ady_lubine@yahoo.com), mes:ady_lubine,sau facbk:Laurentiu Adrian Lubine,deasemenea tel:0721893431,,sau rds-0770866518.Abordez orice gen de muzica,am instrumente proprii si sala de repetitie proprie,(tobe set dublu cu 6 cinele,congas,timbale,rototoms,bongos,tamburina,darbuka)o sa imi iau cit de curind un cajon de flamenco,pt ca imi place sa am cit mai multe instrumente.La tot ce v-am enumerat cint si predau cursuri .Diferite stiluri de muzica,genuri de bataie din tari diferite,moduri de lucru cit mai aproape de stilul abordat.

Gaiseanu stefan
Gaiseanu stefan
@bibicu
12 ani in urma
16 postari
Salutare ....Sunt din bucuresti , am 45 ani , daca nu am picat la testu de varsta , as fi in teresat de o colaborare .Bobby , 0761606944
razvan ionescu
razvan ionescu
@razvan-ionescu
12 ani in urma
10 postari

mai este valabil anuntul pt. percutionist.?

Comoli Gheorghe
Comoli Gheorghe
@comoli-gheorghe
12 ani in urma
14 postari

te intereseaza tobar sint!!! totul este sa ne vedem si sa ma pui la probe ma numesc GICA COMOLI si nu conteaza cti ani am daca vrei sa VEZI CALITATE SI (SMANES)in limbajul nostru al muzicantilor suna-ma tel.0744843684

Ady Lubine
Ady Lubine
@ady-lubine
11 ani in urma
31 postari

Colaborez ca baterist-percutionist,experienta 20 de ani,colaborari de-a lungul timpului cu artisti din tara si strainatate,experienta de scena,evenimente mari,concerte,nunti,etc.,instrumente proprii(set tobe dublu si instrumente de percutie).Ady Lubine-Pitesti-0721893431.Orice gen muzical!

Bolea Marian
Bolea Marian
@bolea-marian
11 ani in urma
7 postari

salut.. dupa parerea mea aveti nevoie de un cajonist .. so... tadaaaa .. daca mai e valabil anuntul, ma bag ;)

Muzicieni si Trupe
Locatie actuala
București, România
Despre Muzicieni si Trupe
tip membru
Suport
instrument
voce
gen muzical
Toate genurile
ofera
Participare la eveniment