Bine ai venit! | log in
RO US ES

Trupa Hard Rock/Rock Melodios cauta chitaristi (lead si ritm) in Bucuresti

Navi Menelau
Navi Menelau
@navi-menelau
12 ani in urma
6 postari

Trupa proaspat re-formata cautam chitaristi (lead si ritm).
Sala de repetitie dotata (o impartim cu alta trupa), chirie decenta.
Avem planuri mari pe termen mediu si lung, iar obiectivul nostru principal este creatie (intr-un repertoriu ce va contine si cover-uri). Nu este un job platit deocamdata, dar ne dorim sa ajungem si acolo. Este un proiect inedit, care are ca scop sa ofere viitorului nostru public un spectacol si nu doar un listing de cover-uri de club.

Cautam asa:

Chitarist
Din punct de vedere instrumental ne intereseaza un chitarist cu vederi un pic mai largi, care sa cante cu aceeasi placere si acustic si pe clean si in distors. De asemenea, sa poata aborda mai multe subgenuri rock, de la cele mai moi (aproape de pop-rock) pana spre heavy metal. Nu conteaza foarte tare varsta, ci talentul si seriozitatea. Am trecut prin multe modificari de componenta in ultimul timp si avem nevoie de cineva care sa ramana si sa ne ajute sa ducem proiectul asta pana la capat.

Ar fi nevoie si de niste scule decente, chitara/chitari si efecte - amplificare si boxe are sala.

actualizat de catre @navi-menelau: 26 Nov 2014 15:42:31
Navi Menelau
Navi Menelau
@navi-menelau
11 ani in urma
6 postari

UP pe partea de CHITARA LEAD.

Nu prea am dat detalii legat de stilul muzical pe care o sa il abordam - e vorba de hard rock, glam, balade rock, cover-uri si piese proprii. Sa zic ceva in zona Winger, Dokken, Europe, Kingdom Come, Billy Idol (oho!), Great White, Firehouse, Warrant, LA Guns, etc.

Gabriel Stanoiu
Gabriel Stanoiu
@gabriel-stanoiu
11 ani in urma
2 postari

Salut! Am 16 ani si sunt interesat de postul de chitarist solo. Am ceva ani de chitara, iar printre cele mai grele piese pe care le pot canta se enumera Sweet Child O'Mine, Manhattan (Eric Johnson), Summer Song, Always with me, always with you (Joe Satriani), insa mai cant piese si de la alte trupe, cum ar fi Toto, Aerosmith, Bon Jovi etc. Desi am vorbit mai mult despre alte trupe, nu sunt un adept al cover-urilor; daca ar fi sa aleg, sigur as prefera un setlist cu piese proprii. Am cantat live de cateva ori, insa doar acustic (ca de exemplu: Sweet Child O'Mine sau U2-One). Putem sa vorbim mai multe pe facebook ( https://www.facebook.com/gabriel.stanoiu.1 ). Astept feedback-ul vostru! ;) \m/

Navi Menelau
Navi Menelau
@navi-menelau
11 ani in urma
6 postari

Salut Gabi.

Iti multumesc mult pentru interes. Parerea mea insa este ca iti trebuie o trupa mai apropiata de varsta ta.. noi suntem destul de departe - 28, 33, 39 de ani.. E adevarat ca muzica este un factor comun, care ne apropie, dar mai sunt si altii, care complica relatiile din cadrul unei trupe.

Muzicieni si Trupe
Locatie actuala
București, România
Despre Muzicieni si Trupe
tip membru
Suport
instrument
voce
gen muzical
Toate genurile
ofera
Participare la eveniment