Bine ai venit! | log in
RO US ES

Maria Simion - Nunta la Le Chateau Live 2017


Categorie: Music
Durata: 00:06:57
Descriere:
Solista Cover pentru momente unice la Nunta ta
-----Contacteaza-ne acum! O echipa de profesionisti te asteapta!
-----Telefon: 0723 663 28
-----office@macrea-events.ro
-----https://macrea-events.ro/contact/
-----https://www.facebook.com/MacreaEvents

O prezenta autentica, de pe meleagurile Republicii Moldova, solista cu voce puternica si repertoriu bogat – asa poate fi descrisa Maria Simion. La doar 10 ani facea parte din echipa Studioului Muzical Coral “Lia Ciocarlia” din Chisinau, sub bagheta Compozitorului si dirijorului Eugen Mamot. Timp de 5 ani a strabatut tara si meleagurile straine pentru a sustine numeroase concerte, fiind din ce in ce mai convinsa de vocatia sa.
A fost eleva Liceului de Muzica Dinu Lipatti” din Bucuresti, apoi studenta Universitatii Nationala de Muzica la sectia Canto. Din 2014 este solista trupei Cod Rosu cu care concerteaza in tara. Colaboreaza in calitate de vocal coach cu echipa The Voice Israel si diverse case de productie muzicala. Din aceeasi pozitie este o colaboratoare si a indragitului Restaurant Pescarus.

Toate acestea o recomanda pe Miri ca fiind o optiune excelenta pentru momentele de muzica LIVE ale evenimentului tau – iti garantam ca va adauga emotie si profesionalism oricarui playlist.
Maria Stepovenco
29 Nov 2018 22:44:02 @maria-stepovenco:
Solista de muzica usoara cu experienta, caut band sau cel putin un pianist pentru a forma un band. Cei interesati ma puteti contacta la nr. 0727 935 064
Maria Stepovenco
Despre Maria Stepovenco

Solista de muzica usoara,cu experienta,  caut band sau cel putin un pianist pentru a forma un band.

Evaluat Recent:
Statistici
youtube videos: 2