Bine ai venit! | log in
RO US ES
Trupa 6
Locatie actuala
Brașov, România
Despre Trupa 6

Suntem Raluca (voce), Adi (voce), Alexandra (clape), Sile (chitara), Andrei (bass),George (tobe) si impreuna formam Trupa 6. De peste 5 ani bucuram oamenii din Brasov si din intreaga tara cu muzica noastra. Am fost invitati la petreceri particularenuntibotezuri si alte evenimente publice din Romania, de fiecare data publicul fiind incantat de prestatia noastra.

Trupa 6 este un nume deja cunoscut in orasul Brasov si in alte zone ale tarii datorita impletirii dintre profesionalismul de care dam dovada si voia buna pe care o raspandim in jurul scenei. Noi, Trupa 6, suntem pregatiti sa asiguram muzica de calitate si energia la fiecare nunta, botez sau petrecere privata, in functie de cerinte si ”publicul tinta”.

Repertoriul nostru cuprinde coveruri dupa piese romanesti si internationale, dar si muzica proprie, toate acestea realizate la repetitiile zilnice din studioul nostru. Pana in momentul de fata am creat un portofoliu de videoclipuri cu coveruri ale unor piese bine-cunoscute. Dintre acestea, amintim piesele Time of my life din filmul Dirty Dancing, You`re the one that i want din faimosul film Grease, Two Princes a celor de la Spin Doctors, Mai frumoasa a regretatei Laura Stoica. Pe langa aceste coveruri, Trupa 6 se mandreste si cu o multime de inregistrari video si audio de la interpretari din diverse cluburi.

Pe final, tot ceea ce va mai putem spune despre noi e faptul ca toti membrii formatiei de coveruriTrupa 6 au ani de experienta in domeniul muzical, in ciuda varstei, mandrindu-se cu participarea la o multitudine de evenimente reusite organizate intr-o varietate de cluburi din Brasov si alte orase ale tarii.

Nu ezitati sa ne contactati pentru ca noi suntem o formatie de  nunta, botez si petreceri private, distractie si muzica buna pentru toate gusturile!

Evaluat Recent:
Statistici
SoundCloud Tracks: 28
youtube videos: 7
imagini: 1