Bine ai venit! | log in
RO US ES

Muzicieni si Trupe Conditii de utilizare

Termeni si Conditii Muzicieni-Trupe.ro

Relatia Dvs. cu Muzicieni-Trupe.ro

Utilizarea, de catre Dvs., a site-ului Muzicieni-Trupe.ro („Site-ul") si a oricaror produse, canale, software, data feeds si servicii Muzicieni-Trupe.ro, care va sunt puse la dispozitie pe sau de la sau prin intermediul Site-ului, de catre Muzicieni-Trupe.ro (denumite, împreuna, „Serviciile") fac obiectul termenilor si conditiilor descrise încontinuare.

Conditiile reprezinta un acord valid încheiat între Dvs. si Muzicieni-Trupe.ro în legatura cu utilizarea, de catre Dvs., a Serviciilor. Este important sa va faceti timp pentru a le citi cu atentie.

Conditiile se aplica tuturor utilizatorilor Serviciilor, inclusiv utilizatorilor care fac si contributii de Continut, la Servicii. „Continut” include text, software, scenarii, grafica, fotografii, sunet, muzica, videoclipuri, combinatii audiovizuale, functii interactive si alte materiale pe care le puteti vizualiza pe, accesa prin sau cu care puteti contribui la Servicii.

Acceptarea Conditiilor

Pentru a utiliza Serviciile, trebuie sa va exprimati, în prealabil, acordul fata de Conditii. Nu puteti utiliza Serviciile fara acceptarea Conditiilor.

Puteti accepta Conditiile prin simpla utilizare a Serviciilor. Întelegeti si confirmati ca Muzicieni-Trupe.ro va considera faptul ca Dvs. utilizati Serviciile reprezinta acceptarea Conditiilor, începând cu momentul respectiv.

Nu puteti utiliza Serviciile si nu puteti accepta Conditiile daca (a) nu aveti vârsta legala pentru încheierea unui contract cu Muzicieni-Trupe.ro, sau (b) aveti interdictie sau va este în alt fel interzis, din perspectiva juridica, sa beneficiati sau sa utilizati Serviciile, în conformitate cu legile tarii în care locuiti sau din care accesati sau utilizati Serviciile.

Este recomandat sa tipariti sau sa salvati local o copie a Conditiilor, pentru evidenta Dvs.

Modificarea Conditiilor

Muzicieni-Trupe.ro îsi rezerva dreptul de a efectua periodic modificari ale Conditiilor, de exemplu pentru a reflecta modificari ale legislatiei sau modificari de reglementare sau modificari ale functiilor oferite prin intermediul Serviciilor. Prin urmare, trebuie sa verificati periodic Conditiile, pentru a constata aparitia unor asemenea modificari. Varianta modificata a Conditiilor („Conditiile Modificate”) vor fi afisate pe http://www.Muzicieni-Trupe.ro.ro/t/terms sau puse la dispozitie în cadrul Serviciilor (în cazul oricaror conditii suplimentare modificate). În situatia în care nu sunteti de acord cu Conditiile Modificate, trebuie sa sistati utilizarea Serviciilor.Utilizarea în continuare a Serviciilor dupa data la care Conditiile Modificate sunt afisate vor constitui acceptul Dvs. în legatura cu Conditiile Modificate.

Conturi Muzicieni-Trupe.ro

În vederea accesarii unor functii ale Site-ului sau a altor elemente ale Serviciilor, trebuie sa creati un cont Muzicieni-Trupe.ro. La crearea contului, trebuie sa furnizati informatii corecte si complete. Este important sa asigurati confidentialitatea si siguranta parolei contului Dvs. Muzicieni-Trupe.ro.

Trebuie sa anuntati imediat Muzicieni-Trupe.ro cu privire la orice încalcare a securitatii sau utilizare neautorizata a contului Dvs. Muzicieni-Trupe.ro de care luati la cunostinta.

Sunteti de acord ca veti fi unicul responsabil (fata de Muzicieni-Trupe.ro si terti) pentru toate activitatile care se desfasoara prin intermediul contului Dvs. Muzicieni-Trupe.ro.

Restrictii generale de utilizare

Muzicieni-Trupe.ro va acorda, prin prezenta, permisiunea de a accesa si utiliza Serviciile, sub rezerva urmatoarelor conditii exprese, si confirmati ca nerespectarea, de catre Dvs., a oricaror dintre aceste conditii, va constitui o încalcare a acestor Conditii din partea Dvs:

· sunteti de acord sa nu distribuiti nicio parte sau parti din Site sau Servicii, inclusiv, dar fara a se limita la orice Continut, în orice suport, fara autorizatia prealabila scrisa a Muzicieni-Trupe.ro, cu exceptia situatiei în care Muzicieni-Trupe.ro va pune la dispozitie mijloacele necesare pentru respectiva distributie prin functiile oferite de Servicii (cum ar fi Player Muzicieni-Trupe.ro);

· sunteti de acord sa nu modificati sau schimbati nicio parte a Site-ului sau vreunul dintre Servicii (inclusiv, dar fara a se limita la Player-ul Muzicieni-Trupe.ro si tehnologia aferenta acestuia);

· sunteti de acord sa nu accesati Continutul prin nicio tehnologie sau mijloace, cu exceptia paginilor de playback video ale Site-ului în sine, Player-ul Muzicieni-Trupe.ro, sau orice alte mijloace indicate în mod expres de Muzicieni-Trupe.ro pentru acest scop;

· sunteti de acord sa nu (si sa nu încercati) sa evitati, dezactivati sau interferati în alt fel cu orice functii de legate de securitate ale Serviciilor sau functii care (i) împiedica sau restrictioneaza utilizarea sau copierea Continutului sau (ii) care impun limitari asupra utilizarii Serviciilor sau continutului accesibil prin intermediul Serviciilor;

· sunteti de acord sa nu utilizati Serviciile (inclusiv Player-ul Muzicieni-Trupe.ro) pentru niciuna dintre scopurile comerciale enumerate mai jos, decât dupa obtinerea aprobarii prealabile scrise a Muzicieni-Trupe.ro:

Vânzarea accesului la Servicii

· sunteti de acord sa nu folositi sau lansati niciun sistem automat (inclusiv, dar fara a se limita la, niciun robot, program de tip spider sau cititor offline) care acceseaza Serviciile prin cai ce transmit mai multe mesaje de solicitare catre serverele Muzicieni-Trupe.ro într-un anumit interval de timp decât ar putea produce, în mod rezonabil, o fiinta umana în acelasi interval prin intermediul unui browser web disponibil publicului larg, standard (si anume, nemodificat);

· sunteti de acord sa nu colectati sau adunati nicio informatie cu caracter personal a niciunui utilizator al Site-ului si al vreunui Serviciu (si sunteti de acord ca aceasta clauza va include denumirile conturilor Muzicieni-Trupe.ro);

· sunteti de acord sa nu utilizati Site-ul sau Serviciile (inclusiv comentariile si functiile email ale Site-ului) pentru solicitarea de activitati comerciale în acte de comert sau în legatura cu o întreprindere comerciala;

· sunteti de acord sa nu abordati, în scopuri comerciale, niciun utilizator al Site-ului cu privire la Continutul acestora; si sunteti de acord sa nu accesati Continut pentru niciun alt scop, cu exceptia folosului personal, necomercial exclusiv în conformitate cu scopul si permisiunea implicate de functionarea normala a Serviciilor, si numai pentru Streaming. „Streaming" înseamna transmiterea digitala concomitenta de material prin Muzicieni-Trupe.ro pe Internet catre un dispozitiv conectat la Internet actionat de un utilizator în asa fel încât informatiile sunt destinate vizualizarii în timp real, iar nu descarcarii (fie permanent, fie provizoriu), copierii, pastrarii sau redistribuirii de catre utilizator.

· Nu veti copia, reproduce, distribui, transmite, difuza, afisa, vinde, licentia sau exploata în alt fel niciun Continut pentru niciun alt scop, fara acordul prealabil scris al Muzicieni-Trupe.ro sau al respectivilor licentiatori de Continut.

Sunteti de acord sa respectati toate celelalte dispozitii ale Conditiilor si ale Ghidului Comunitatii Muzicieni-Trupe.ro în permanenta, pe perioada în care folositi Serviciile.

Muzicieni-Trupe.ro acorda operatorilor motoarelor publice de cautare permisiunea de a utiliza programe de tip spider pentru a copia materiale de pe site cu unicul scop de a elabora indici de cautare disponibili publicului în legatura cu materialele, dar nu cache sau arhive ale respectivelor materiale. Muzicieni-Trupe.ro îsi rezerva dreptul de a revoca aceste exceptii, fie în general, fie în anumite situatii.

Muzicieni-Trupe.ro face permanent inovatii pentru a oferi utilizatorilor sai cea mai buna experienta posibila. Confirmati si sunteti de acord ca forma si natura Serviciilor pe care le furnizeaza Muzicieni-Trupe.ro se pot modifica periodic, fara ca Dvs. sa fiti anuntat în prealabil.

În cadrul procesului de inovatie continua, confirmati si sunteti de acord ca Muzicieni-Trupe.ro poate opri (permanent sau provizoriu) furnizarea Serviciilor (sau a oricaror functii din cadrul Serviciilor) catre Dvs. sau în general catre utilizatori la libera alegere a Muzicieni-Trupe.ro, fara a va transmite o notificare prealabila. Puteti sista utilizarea Serviciilor în orice moment. Nu este necesar sa informati în mod expres Muzicieni-Trupe.ro la sistarea utilizarii Serviciilor.

Sunteti de acord ca sunteti unicul responsabil (si ca Muzicieni-Trupe.ro nu poarta nicio responsabilitate fata de Dvs. si fata de niciun alt tert) pentru orice încalcare a obligatiilor ce va revin în conformitate cu Conditiile si pentru consecintele (inclusiv orice pierderi sau daune pe care le poate suferi Muzicieni-Trupe.ro) rezultate dintr-o asemenea încalcare.

În calitate de titular al unui cont Muzicieni-Trupe.ro, puteti transmite Continut. Întelegeti ca indiferent daca respectivul Continut este publicat sau nu, Muzicieni-Trupe.ro nu garanteaza nicio confidentialitate în legatura cu Continutul.

Întelegeti si sunteti de acord ca sunteti unicul responsabil pentru propriul Continut si pentru consecintele postarii sau publicarii acestuia. Muzicieni-Trupe.ro nu avizeaza niciun Continut si nicio opinie, recomandare, sau sfat exprimat în acesta, Muzicieni-Trupe.ro declinând expres oricare si întreaga raspundere în legatura cu Continutul.

Declarati si garantati ca dispuneti (si veti dispune în continuare, pe perioada utilizarii Serviciilor) de toate licentele, drepturile, acordurile si avizele necesare, impuse pentru a permite Muzicieni-Trupe.ro sa utilizeze Continutul Dvs. în vederea furnizarii Serviciilor prin Muzicieni-Trupe.ro, si pentru a folosi în alt fel Continutul Dvs. în modurile prevazute prin Servicii si prezentele Conditii.

Sunteti de acord sa nu afisati sau încarcati niciun Continut care cuprinde materiale pe care este ilegal sa le aveti în posesie în tara în care locuiti, sau pe care ar fi ilegal ca Muzicieni-Trupe.ro sa le utilizeze sau sa le aiba în posesie în legatura cu furnizarea Serviciilor.

Sunteti de acord sa nu transmiteti în Continut care sa cuprinda vreun material protejat de drepturile de autor ale unui tert, sau materiale protejate prin alte drepturi patrimoniale ale tertilor (inclusiv drepturi de confidentialitate sau drepturi de publicitate), decât daca detineti o licenta sau permisiune oficiala de la proprietarul îndreptatit, sau aveti un alt drept legal de a afisa materialul în cauza si de a acorda Muzicieni-Trupe.ro licenta mentionata în alineatul de mai jos:

Cu ocazia încarcarii sau afisarii de Continut pe Muzicieni-Trupe.ro, acordati:

· Muzicieni-Trupe.ro o licenta la nivel mondial, neexclusiva, care nu produce redevente, cesionabila (cu drept de sub-licentiere) de a utiliza, reproduce, distribui, elabora lucrari derivate, afisa si realiza Continutul în legatura cu furnizarea Serviciilor si care au alta legatura cu furnizarea Serviciilor si activitatea Muzicieni-Trupe.ro, inclusiv, dar fara limitare la acestea, pentru promovarea si redistribuirea partiala sau completa a Serviciilor (si lucrarilor derivate din acestea) în orice formate media [si prin orice canale media];

· Fiecarui utilizator al Serviciilor o licenta la nivel mondial, neexclusiva, care nu produce redevente de a accesa Continutul Dvs. prin intermediul Serviciilor, si de a utiliza, reproduce, distribui, elabora lucrari derivate ale, afisa si realiza Continutul respectiv în masura permisa de functiile Serviciilor si în conformitate cu aceste Conditii.

· Licentele pe care le acordati în conformitate cu clauzele de mai sus asupra Continutului înceteaza la momentul la care îndepartati sau stergeti Continutul de pe Site. Licentele pe care le acordati conform celor de mai sus asupra comentariilor scrise pe care le transmiteti sub forma de Continut sunt perpetue si irevocabile, dar nu va afecteaza în niciun alt fel drepturile de proprietate, pe care le pastrati.

La luarea la cunostinta a oricarei posibile încalcari a acestor Conditii, Muzicieni-Trupe.ro îsi rezerva dreptul (dar nu va avea nicio obligatie) de a decide daca respectivul Continut este în conformitate cu cerintele de continut prezentate în aceste Conditii si poate elimina Continutul si/sau suspenda accesul Utilizatorului la încarcarea de Continut care încalca prezentele Conditii în orice moment, fara înstiintare prealabila si la libera sa alegere.

În plus, întelegeti si confirmati ca, prin utilizarea Serviciilor, puteti fi expus la Continut care este inexact, ofensator, indecent, sau suparator în alt fel pentru Dvs. Sunteti de acord sa renuntati, si prin prezenta clauza renuntati, la orice drepturi sau reparatii legale sau echitabile pe care le aveti sau le-ati putea avea împotriva Muzicieni-Trupe.ro cu privire la orice asemenea Continut.

Continut Muzicieni-Trupe.ro pe Site

Cu exceptia Continutului transmis de Dvs. catre Servicii, toate celelalte Continuturi de pe Servicii sunt fie detinute de Dvs., fie licentiate catre Muzicieni-Trupe.ro, si fac obiectul drepturilor de autor, drepturilor de marca înregistrata si a altor drepturi de proprietate intelectuala ale Muzicieni-Trupe.ro sau ale licentiatorilor Muzicieni-Trupe.ro. Orice marci de comert sau de servicii ale unor terti prezente în Continut, care nu sunt încarcate sau afisate de Dvs., reprezinta marci de comert sau servicii ale respectivilor detinatori. Acest Continut nu poate fi descarcat, copiat, reprodus, distribuit, transmis, difuzat, afisat, vândut, licentiat sau exploatat în alt fel în niciun alt scop, fara acordul prealabil scris al Muzicieni-Trupe.ro sau, unde este cazul, al licentiatorilor Muzicieni-Trupe.ro. Muzicieni-Trupe.ro si licentiatorii acestuia îsi rezerva toate drepturile care nu sunt acordate expres în sau asupra Continutului lor.

Drepturi de autor

Confirmati si sunteti de acord ca veti respecta drepturile de autor si veti încarca doar continut pe care l-ati creat sau pe care aveti permisiunea de a -l folosi si nu veti încarca continut pe care nu l-ati creat si nu veti utiliza continut pentru care altcineva detine drepturile de autor, cum ar fi piese muzicale, fragmente ale unor programe protejate prin drepturi de autor sau videoclipuri realizate de alte persoane, fara a avea permisiunile necesare.

Link-uri de la Muzicieni-Trupe.ro

Serviciile pot include hyperlink-uri catre alte site-uri care nu sunt detinute sau controlate de Muzicieni-Trupe.ro. Muzicieni-Trupe.ro nu detine niciun control asupra, si nu îsi asuma nicio responsabilitate pentru continut, politicile de confidentialitate sau practicile niciunui site tert.

Confirmati si sunteti de acord ca Muzicieni-Trupe.ro nu este responsabil pentru disponibilitatea niciunor asemenea site-uri sau resurse externe, si nu avizeaza niciun material publicitar, produs sau alt material din sau disponibile prin respectivele site-uri sau resuse.

Confirmati si sunteti de acord ca Muzicieni-Trupe.ro nu poarta raspunderea pentru nicio pierdere sau dauna pe care le-ati putea suferi ca urmare a disponibilitatii respectivelor site-uri sau resurse externe, sau drept rezultat al faptului ca v-ati bazat pe caracterul complet, exact si pe existenta oricarui material publicitar, produse sau alte materiale din, sau disponibile prin, prespectivele site-uri sau resurse.

Muzicieni-Trupe.ro va încurajeaza sa fiti atenti la iesirea din Servicii si sa cititi termenii si conditiile si politica de confidentialitate a fiecarui alt site pe care îl vizitati.

Excluderea garantiilor

Nicio prevedere a acestor Conditii nu va afecta niciun drept legal de care beneficiati permanent în calitate de consumator si pe care nu le puteti modifica si la care nu puteti renunta prin contract.

Serviciile sunt furnizate „a?a cum sunt" iar Muzicieni-Trupe.ro nu face nicio garantie sau declaratie fata de Dvs. în legatura cu acestea.

În special, Muzicieni-Trupe.ro nu declara si nu garanteaza fata de Dvs. urmatoarele:

· utilizarea, de catre Dvs., a Serviciilor, va corespunde cerintelor Dvs.,

· utilizarea, de catre Dvs., a Serviciilor se va realiza fara întreruperi, la timp, în siguranta si fara erori,

· orice informatii obtinute de Dvs. va urmare a utilizarii Serviciilor vor fi exacte sau de încredere, si ca defectiunile de exploatare sau functionare a oricarui software care va este furnizat în cadrul Serviciilor vor fi remediate.

Nicio conditie, garantie sau alti termeni (inclusiv orice conditii implicite referitoare la calitatea corespunzatoare, adaptabilitatea pentru un anumit scop sau conformitatea cu descrierea) nu se aplica Serviciilor, decât în masura în care acestea sunt expres prevazute prin Conditii.

Limitarea raspunderii

Nicio dispozitie din prezentele Conditii nu vor exclude sau limita raspunderea Muzicieni-Trupe.ro pentru pierderile care nu pot fi excluse sau limitate în mod legal în baza legislatiei aplicabile.

Muzicieni-Trupe.ro nu va fi raspunzatoare fata de Dvs. pentru:

· orice pierderi indirecte sau consecutive pe care le-ati putea suferi. Aceasta va include; (i) orice profituri nerealizate (prejudiciu suportat în mod direct sau indirect); (ii) orice pierdere de fond de comert sau reputatie în afaceri; (iii) orice pierdere de oportunitate; sau (iv) orice pierdere de date pe care o suferiti;

· orice pierdere sau dauna pe care ati putea sa o suferiti ca urmare a: faptului ca v-ati bazat în orice situatie pe caracterul complet, corect sau pe existenta oricarui material publicitar, sau ca urmare a oricarei relatii sau tranzactii între Dvs. si orice agent publicitar sau sponsor ale carui materiale publicitare apar pe Servicii;

· orice schimbari pe care Muzicieni-Trupe.ro le poate aduce Serviciilor, sau pentru orice încetare permanenta sau provizorie a Serviciilor (sau a oricaror functii din cadrul Serviciilor);

· stergerea, coruperea sau imposibilitatea de pastrare a oricarui Continut si a altor date de comunicare pastrate sau transmise de sau prin faptul ca Dvs. folositi Serviciile;

· faptul ca nu furnizati Muzicieni-Trupe.ro informatii exacte privind contul;

· faptul ca nu asigurati securitatea si confidentialitatea parolei si a detaliilor contului Dvs. Muzicieni-Trupe.ro.

Limitarile privind raspunderea Muzicieni-Trupe.ro fata de Dvs. din alineatul de mai sus se vor aplica indiferent daca Muzicieni-Trupe.ro a fost informata sau nu sau ar fi trebuit sa aiba cunostinta de posibilitatea producerii oricaror asemenea pierderi.

Conditiile constituie întregul acord juridic intervenit între Dvs. si Muzicieni-Trupe.ro si reglementeaza utilizarea, de catre Dvs., a Serviciilor, înlocuind complet orice acorduri prealabile între Dvs. si Muzicieni-Trupe.ro în legatura cu Serviciile. Toate celelalte conditii de utilizare pe care Google Inc. si oricare dintre filialele acesteia le poate implementa la un moment dat sunt expres excluse din Conditii.

Sunteti de acord ca Muzicieni-Trupe.ro va poate transmite notificari, inclusiv cele referitoare la modificarea Conditiilor, prin email, servicii postale sau afisare pe Servicii.

Data: 17 martie 2010

Terms Muzicieni-Trupe.ro

Your relationship with Muzicieni-Trupe.ro

Use by you, Muzicieni-Trupe.ro site (the "Site") and any products, channels, software, data feeds and services Muzicieni-Trupe.ro which you are made available on or from or through the Site by Muzicieni-Trupe.ro (hereinafter collectively "Services") subject to the terms and conditions described incontinuare.

Conditions is a valid agreement between You and Muzicieni-Trupe.ro in connection with the use by you, the Services. It is important that you take the time to read them carefully.

The conditions apply to all users of the Services, including users who contribute the content and on services. "Content" includes text, software, scripts, graphics, photos, sounds, music, videos, audiovisual combinations, interactive features and other materials you may view on, access through or you can contribute to services.

Acceptance of Terms

To use the Services, you must express, prior approval to conditions. You can not use the Services without accepting the conditions.

You can accept the Terms by simply using the Services. You understand and acknowledge that Muzicieni-Trupe.ro will consider that you use the Services constitutes acceptance of Terms, from that point onwards.

You can not use the Services and may not accept the Terms if (a) you are not of legal age to conclude a contract with Muzicieni-Trupe.ro, or (b) you have prohibition or is otherwise prohibited, from a legal perspective, benefit or use the Services in accordance with the laws of the country in which you reside or from which you access or use the Services.

It is recommended to print or save a local copy of the Terms for your records

Modification of Terms

Muzicieni-Trupe.ro reserves the right to make periodic changes in circumstances, for example to reflect changes in legislation or regulatory changes or changes in the functions provided through the Service. Therefore, you should periodically check out to ascertain the occurrence of such changes. Terms modified version ("Modified Terms") will be displayed on http://www.Muzicieni-Trupe.ro.ro/t/terms or made available within the Service (for any modified additional terms). If you do not agree with the changed conditions should continue Serviciilor.Utilizarea system using the Services after the date the Modified Terms are displayed will constitute your acceptance of the terms modified.

Accounts Muzicieni-Trupe.ro

In order to access certain features of the Site or other elements of the Services, you must create an account Muzicieni-Trupe.ro. When creating your account, you must provide accurate and complete information. It is important to ensure confidentiality and security of your account password Muzicieni-Trupe.ro.

Muzicieni-Trupe.ro should immediately of any breach of security or unauthorized use of your account Muzicieni-Trupe.ro acknowledge that.

You agree that you will be solely responsible (to Muzicieni-Trupe.ro and others) for all activities conducted through your account Muzicieni-Trupe.ro.

Limitations of Use

Muzicieni-Trupe.ro grants you hereby permission to access and use the Services, except that express, and confirm that the failure by you, any of these conditions shall constitute a breach of these Terms from You:

 • You agree not to distribute any part or parts of the Site or Services, including, but not limited to any Content, in any medium, without prior written authorization Muzicieni-Trupe.ro unless the Musicians-Bands. ro provides the means for such distribution through functions provided by services (such as Player Muzicieni-Trupe.ro);
 • You agree not to modify or change any part of the Site or any of the Services (including without limitation player Muzicieni-Trupe.ro and its related technology);
 • You agree not to access Content through any technology or means, except video playback pages of the Site itself Muzicieni-Trupe.ro player, or any other means expressly indicated for Muzicieni-Trupe.ro purpose;
 • You agree not to (or attempt) to avoid, disable or otherwise interfere with any security related functions or features that (i) prevent or restrict use or copying of Content or (ii) impose limitations on use of the Services or the content accessible through the Services;
 • You agree to not use the Services (including player Muzicieni-Trupe.ro) to any commercial purposes listed below, only after prior written approval of Muzicieni-Trupe.ro:

Selling access to services

 • You agree not to use or launch any automated system (including, without limitation, any robot, spider type or offline reader) accessing services through multiple pathways that transmit messages requesting servers, Musicians, Bands. en in a particular timeframe than might produce reasonably, a human being in the same range via a publicly available web browser, standard (ie, unchanged);
 • You agree not to gather or collect any personal information of any user of the Site and any Service (and agree that this clause will include names Muzicieni-Trupe.ro accounts);
 • You agree to not use the Site or Services (including the comments and email functions of the Site) for requesting commercial activities or commercial acts in relation to a commercial enterprise;
 • You agree not approached for commercial purposes, any users of the Site on their content; and agree not to access Content for any other purpose except for personal, noncommercial use only in accordance with the purpose and involved permission of normal operation of the Services and solely for Streaming. "Streaming" means the simultaneous digital transmission of material through the Internet Muzicieni-Trupe.ro to an Internet-connected device operated by a user so that the information is intended for live view and not downloading (either permanent or temporary) copying, or redistribution keeping by the user.
 • You will not copy, reproduce, distribute, transmit, broadcast, display, sell, license or otherwise exploit any Content for any other purpose without the prior written consent of the licensee Muzicieni-Trupe.ro or content.

You agree to comply with all other provisions of the Terms and Community Guidelines Muzicieni-Trupe.ro continuously used during the services.

Muzicieni-Trupe.ro grant operators of public search engines permission to use spiders type programs to copy materials from the site with the sole purpose to develop publicly available search indexes on the materials, but not caches or archives of such materials . Muzicieni-Trupe.ro reserves the right to revoke these exceptions either generally or in specific situations.

Muzicieni-Trupe.ro permanent make innovations to provide its users the best experience possible. You acknowledge and agree that the form and nature of the services they provide Muzicieni-Trupe.ro may change periodically, without your prior notice to you.

In the process of continuous innovation, you acknowledge and agree that Muzicieni-Trupe.ro may stop (permanently or temporarily) providing the Services (or any features within the Services) to you or to users generally at the discretion of Muzicieni- Trupe.ro without send you a notice. You can stop using the Services at any time. You need not be expressly informed Muzicieni-Trupe.ro to cease using the Services.

You agree that you are solely responsible (and that Muzicieni-Trupe.ro bear no responsibility to you and to any other third party) for any breach of Your obligations under the Terms and for the consequences (including any loss or damage you may suffer Muzicieni-Trupe.ro) resulting from such a breach.

As an account holder Muzicieni-Trupe.ro, you can submit content. Understand that regardless of whether the content is published or not, Muzicieni-Trupe.ro not guarantee any confidentiality of the content.

You understand and agree that you are solely responsible for your own Content and the consequences of posting or publication. Muzicieni-Trupe.ro not endorse any content and any opinion, recommendation, or advice expressed therein, Muzicieni-Trupe.ro Declining express any and all responsibility related to content.

You represent and warrant that you have (and you'll still, during use of the Services) all licenses, rights, agreements and opinions required in order to allow Muzicieni-Trupe.ro to use your Content to provide the Service by Musicians, Bands .com, and otherwise use your content and services in ways specified by these Terms.

You agree not to display or upload any content that contains material that is illegal to have possession of the land where you live, or would be illegal for Muzicieni-Trupe.ro to use or have in possession in connection with the provision of Services.

You agree not to transmit the content to include any material protected by copyrights of a third party or other material protected by property rights of third parties (including privacy rights or rights of publicity) unless you own a license or formal permission the legitimate owner or have a legal right to display other relevant material and to grant a license referred to in paragraph Muzicieni-Trupe.ro below:

During loading or displaying Content on Muzicieni-Trupe.ro, pay:

 • Muzicieni-Trupe.ro licensed worldwide, non-exclusive, which does not produce royalty-transferable (with the right to sublicense) to use, reproduce, distribute, prepare derivative works of, display, and perform content related to the provision of Services and have another connection with the provision of services and activities Muzicieni-Trupe.ro, including but not limited to, for promoting and redistributing part or completely Services (and derivative works thereof) in any media formats [and through any media channels];
 • Each user of the Services a worldwide license, non-exclusive, royalty produce not access your Content through the Service, and to use, reproduce, distribute, prepare derivative works of, display, and perform that Content to the extent permitted by functions Services and in accordance with these Terms.
 • They grant licenses in accordance with the above terms in Content terminate at the time remove or delete content on the site. The licenses you grant under the above on written comments that you submit as Content are perpetual and irrevocable, but do not otherwise affect any property rights, which they keep.

On becoming aware of any possible violations of these Terms, Muzicieni-Trupe.ro reserves the right (but shall have no obligation) to decide whether the content complies with the content requirements set out in these Terms and may remove Content and / or suspend User's access for uploading Content that violates these Terms at any time without notice and in its sole discretion.

In addition, you understand and acknowledge that by using the Services, you may be exposed to Content that is inaccurate, offensive, indecent or otherwise troublesome for You agree to waive, and hereby waive clause, any rights or repair legal or equitable that you have or you may have against Muzicieni-Trupe.ro on any such content.

Content on the Site Muzicieni-Trupe.ro

With the exception of Content submitted by you to the Services, all other contents of the services you are either owned by or licensed to Muzicieni-Trupe.ro, and subject to copyright, trademark rights and other intellectual property rights Muzicieni-Trupe.ro of Muzicieni-Trupe.ro or its licensors. Any trademarks or service of third parties present in the content, not loaded or displayed by you, or services are trademarks of their respective holders. This content can not be downloaded, copied, reproduced, distributed, transmitted, broadcast, displayed, sold, licensed, or otherwise exploited for any other purpose without the prior written consent of Muzicieni-Trupe.ro or, where applicable licensors Muzicieni-Trupe.ro. Muzicieni-Trupe.ro and its licensors reserve all rights not expressly granted in and to the content.

Copyright

You acknowledge and agree that you will comply with the copyright and will only upload content that you created or that you have permission to use it and you will not upload content that you created and you will not use content that someone else owns the copyright, such as music tracks, snippets of programs protected by copyright or videos made by other people without the necessary permissions.

Links to Muzicieni-Trupe.ro

Services may include hyperlinks to other sites that are not owned or controlled by Muzicieni-Trupe.ro. Muzicieni-Trupe.ro has no control over, and assumes no responsibility for the content, privacy policies, or practices of any third party site.

You acknowledge and agree that Muzicieni-Trupe.ro not responsible for the availability of any such external sites or resources, and does not endorse any advertising material, product or other material, or available from such sites or Resu.

You acknowledge and agree that Muzicieni-Trupe.ro not responsible for any loss or damage which you may suffer as a result of the availability of such external sites or resources, or as a result of the fact that you have relied on character complete, accurate and material existence of any advertising, products or other materials on or available through, prespectivele sites or resources.

Muzicieni-Trupe.ro encourages you pay attention to the output of services and read the terms and conditions and privacy policy of each other website that you visit.

Exclusion of Warranties

Nothing in these Terms shall not affect any legal rights that permanent benefit as a consumer and that you can change and you can not cancel the contract.

Services are provided "as is" and Muzicieni-Trupe.ro makes no warranty or representation to you about them.

In particular, Muzicieni-Trupe.ro not declare and does not guarantee to you the following:

 • use by you, the Services will meet your requirements,
 • use by you, the Services shall be performed without interruption, timely, secure and error free,
 • any information obtained from your use of the Services will result will be accurate or reliable, and that defects of operation or functioning of any software that is provided in the Services will be corrected.

No conditions, warranties or other terms (including any implied terms relating to suitability, adaptability for a particular purpose or compliance with description) apply to the Services, except to the extent expressly provided by these Terms.

Disclaimer

Nothing in these Conditions shall exclude or limit liability for losses Muzicieni-Trupe.ro which can not be lawfully excluded or limited under applicable law.

Muzicieni-Trupe.ro will not be liable to You for:

 • any indirect or consequential loss that you may suffer. This will include; (I) any unrealized profits (injury suffered directly or indirectly); (Ii) any loss of goodwill or business reputation; (Iii) any loss of opportunity; or (iv) any loss of data you suffer;
 • any loss or damage which you may suffer as a result to: the fact that you have relied on in any situation completeness, correct or existence of any advertising material, or as a result of any relationship or transaction between you and any agent advertising or sponsor whose advertising appears on the Services;
 • Muzicieni-Trupe.ro any changes that could bring the Services, or for any permanent or temporary cessation of the Services (or any features within the Services);
 • deletion, corruption or failure to store any Content and other communications data maintained or transmitted by or that use your services;
 • Muzicieni-Trupe.ro that do not provide accurate information about account;
 • that does not ensure the security and confidentiality of your password and account details Muzicieni-Trupe.ro.

The limitations on liability to You Muzicieni-Trupe.ro in the above paragraph shall apply whether or not Muzicieni-Trupe.ro was informed or ought to have known of the possibility of any such losses.

Terms constitute the entire legal agreement between you and Muzicieni-Trupe.ro intervene and regulate the use by you, the Services, completely replacing any prior agreements between you and Muzicieni-Trupe.ro in connection with the Services. All other conditions of use to Google Inc. and any of its subsidiaries can implement at a time are expressly excluded from the conditions.

You agree that Muzicieni-Trupe.ro can send notices, including those relating to changing conditions, by email, mail or posting on the Service.

Date: March 17, 2010

Términos Muzicieni-Trupe.ro

Su relación con Muzicieni-Trupe.ro

Utilice por usted, Muzicieni-Trupe.ro sitio (el "Sitio") y cualquier producto, canales, software, datos y servicios de alimentos para Muzicieni-Trupe.ro que se ponen a disposición o desde oa través del Sitio por Muzicieni-Trupe.ro ("Servicios" en adelante colectivamente) sujeto a los términos y condiciones incontinuare descritos.

Condiciones es un acuerdo válido entre Usted y Muzicieni-Trupe.ro en relación con el uso que usted haga de los Servicios. Es importante que se tome el tiempo para leer con cuidado.

Las condiciones se aplican a todos los usuarios de los servicios, incluidos los usuarios que contribuyen con el contenido y en los servicios. "Contenido" incluye texto, software, scripts, gráficos, fotos, sonidos, música, vídeos, combinaciones audiovisuales, interactivos y otros materiales que usted puede ver en, el acceso a través o puede contribuir a los servicios.

Aceptación de las Condiciones

Para utilizar los Servicios, debe expresar, previa aprobación de las condiciones. Usted no puede usar los Servicios sin aceptar las condiciones.

Puede aceptar los Términos simplemente usando los Servicios. Usted entiende y reconoce que Muzicieni-Trupe.ro considerará que utilice los Servicios constituye la aceptación de los Términos, desde ese punto en adelante.

Usted no puede utilizar los Servicios y no podrá aceptar los Términos si (a) usted no es mayor de edad para celebrar un contrato con Muzicieni-Trupe.ro, o (b) que tienen prohibición o se prohíbe de otra manera, desde una perspectiva legal, beneficio o utilizar los Servicios de conformidad con las leyes del país en el que usted reside o desde el que acceder o utilizar los Servicios.

Se recomienda imprimir o guardar una copia local de los Términos para sus archivos

Modificación de los Términos

Muzicieni-Trupe.ro se reserva el derecho de hacer cambios periódicos en las circunstancias, por ejemplo, para reflejar los cambios en la legislación o los cambios regulatorios o cambios en las funciones que ofrece a través del Servicio. Por lo tanto, debe comprobar periódicamente para determinar la ocurrencia de tales cambios. Términos versión modificada ("Términos Modificados") se mostrarán en http://www.Muzicieni-Trupe.ro.ro/t/terms o puestos a disposición en el Servicio (por cualquier término adicional modificados). Si usted no está de acuerdo con las nuevas condiciones deben continuar sistema Serviciilor.Utilizarea utilizando los Servicios después de la fecha se muestran los Términos modificados constituirá su aceptación de los términos modificados.

Cuentas Muzicieni-Trupe.ro

Para poder acceder a ciertas características del Sitio o de otros elementos de los Servicios, se requiere crear una cuenta Muzicieni-Trupe.ro. Al crear su cuenta, debe proporcionar información precisa y completa. Es importante garantizar la confidencialidad y seguridad de su contraseña de la cuenta Muzicieni-Trupe.ro.

Muzicieni-Trupe.ro debe inmediatamente de cualquier violación de seguridad o uso no autorizado de su cuenta Muzicieni-Trupe.ro reconocerlo.

Usted acepta que usted será el único responsable (a Muzicieni-Trupe.ro y otros) para todas las actividades realizadas a través de su cuenta Muzicieni-Trupe.ro.

Limitaciones de uso

Muzicieni-Trupe.ro le otorga la presente autorización para acceder y utilizar los Servicios, excepto que expresa, y confirme que el hecho de que, cualquiera de estas condiciones constituirá una violación de estos Términos de Usted:

 • Usted se compromete a no distribuir cualquier parte o partes del Sitio o los Servicios, incluyendo, pero no limitado a cualquier Contenido, en cualquier medio, sin la autorización previa y por escrito Muzicieni-Trupe.ro menos que los músicos de Bandas. ro proporciona los medios para tal distribución a través de las funciones proporcionadas por servicios (como jugador Muzicieni-Trupe.ro);
 • Usted está de acuerdo con modificar o cambiar cualquier parte del Sitio o de cualquiera de los Servicios (incluyendo, sin limitación Muzicieni-Trupe.ro jugador y su tecnología relacionada);
 • Usted está de acuerdo para tener acceso a contenido a través de cualquier tecnología o medio, excepto las páginas de reproducción de vídeo del sitio en sí jugador Muzicieni-Trupe.ro, o cualquier otro medio indican expresamente Muzicieni-Trupe.ro propósito;
 • Usted acepta no (o intento) para evitar, desactivar o interferir con las funciones relacionadas con la seguridad o características que (i) impedir o restringir el uso o la copia del contenido o (ii) imponer limitaciones a uso de los Servicios o el contenido accesible a través de los Servicios;
 • Usted se compromete a no utilizar los Servicios (incluyendo jugador Muzicieni-Trupe.ro) para fines comerciales se enumeran a continuación, sólo después de la aprobación previa por escrito de Muzicieni-Trupe.ro:

La venta de acceso a los servicios

 • Usted se compromete a no usar o lanzar ningún sistema automatizado (incluyendo, sin limitación, cualquier robot, tipo araña o desconectado lector) el acceso a servicios a través de múltiples vías que transmiten mensajes que solicitan servidores, Músicos, Bandas. en particular, en un marco de tiempo de lo que podría producir razonablemente, un ser humano en el mismo rango a través de un navegador web a disposición del público, de serie (es decir, sin cambios);
 • Usted está de acuerdo a recoger o recopilar información personal de cualquier usuario del Sitio y los Servicios (y de acuerdo en que esta cláusula incluirá nombres Muzicieni-Trupe.ro cuentas);
 • Usted se compromete a no utilizar el Sitio o los Servicios (incluyendo los comentarios y las funciones de correo electrónico de la web) para solicitar las actividades comerciales o actos comerciales en relación con una empresa comercial;
 • Usted acepta no acercó para fines comerciales, cualquier usuario del sitio de su contenido; y estoy de acuerdo de no acceder a contenido para cualquier otro propósito excepto para uso personal, no comercial, de acuerdo con la finalidad y participar permiso del funcionamiento normal de los Servicios y exclusivamente para Streaming. "Streaming" significa la transmisión digital simultánea de material a través del Muzicieni-Trupe.ro Internet a un dispositivo conectado a Internet operado por un usuario para que la información está destinada a la visualización en directo y no descarga (ya sea permanente o temporal) copia o redistribución de mantenimiento por el usuario.
 • Usted no copiar, reproducir, distribuir, transmitir, difundir, mostrar, vender, licenciar o explotar cualquier Contenido para cualquier otro propósito sin el consentimiento previo por escrito del titular de la licencia Muzicieni-Trupe.ro o contenido.

Usted se compromete a cumplir con todas las demás disposiciones de los Términos y Normas de la comunidad Muzicieni-Trupe.ro utilizados continuamente durante los servicios.

Operadores de subvención Muzicieni-Trupe.ro de público permiso motores de búsqueda para utilizar arañas programas tipo para copiar materiales del sitio con el único propósito de desarrollar índices de búsqueda disponibles al público en los materiales, pero no cachés o archivos de dichos materiales . Muzicieni-Trupe.ro se reserva el derecho de revocar estas excepciones de forma general o en situaciones específicas.

Muzicieni-Trupe.ro innovaciones maquillajes permanentes para proporcionar a sus usuarios la mejor experiencia posible. Usted reconoce y acepta que la forma y la naturaleza de los servicios que prestan Muzicieni-Trupe.ro pueden cambiar periódicamente, sin su previo aviso.

En el proceso de innovación continua, usted reconoce y acepta que Muzicieni-Trupe.ro puede dejar (permanente o temporal) la prestación de los Servicios (o cualquier característica dentro de los Servicios) para usted o para los usuarios en general, a discreción del Muzicieni- Trupe.ro sin enviarle un aviso. Puede dejar de utilizar los Servicios en cualquier momento. Usted no tiene que ser informado expresamente Muzicieni-Trupe.ro dejar de utilizar los Servicios.

Usted acepta que es el único responsable (y que Muzicieni-Trupe.ro no tienen ninguna responsabilidad para usted y para cualquier otro tercero) de cualquier incumplimiento de sus obligaciones en los términos y por las consecuencias (incluyendo cualquier pérdida o daño que pueda sufrir Muzicieni-Trupe.ro) como resultado de dicho incumplimiento.

Como Muzicieni-Trupe.ro titular de la cuenta, puede enviar contenido. Entender que independientemente de que el contenido se publica o no, Muzicieni-Trupe.ro no garantiza ninguna confidencialidad del contenido.

Usted entiende y acepta que usted es el único responsable de su propio contenido y las consecuencias de publicar o publicación. No Muzicieni-Trupe.ro respaldar cualquier contenido y cualquier opinión, recomendación o consejo expresado en ella, Muzicieni-Trupe.ro disminuyendo expresar cualquier y toda responsabilidad relacionada con el contenido.

Usted manifiesta y garantiza que tiene (y usted todavía, durante el uso de los Servicios) todas las licencias, derechos, acuerdos y dictámenes previstos para permitir Muzicieni-Trupe.ro para utilizar su contenido para proporcionar el servicio de Músicos, Bandas .com, y de otra manera utilizar su contenido y servicios de manera especificados por estos Términos.

Usted se compromete a no mostrar o cargar cualquier contenido que contiene material que es ilegal tener la posesión de la tierra donde usted vive, o sería ilegal que Muzicieni-Trupe.ro utilizar o tener en posesión de relación con la prestación de los Servicios.

Usted está de acuerdo para transmitir el contenido para incluir cualquier material protegido por derechos de autor de un tercero u otro material protegido por derechos de propiedad de terceros (incluyendo derechos de privacidad o derechos de publicidad) a menos que usted posee una licencia o permiso formal el propietario legítimo o tiene un derecho legal para mostrar otros materiales pertinentes y conceder una licencia contemplada en el apartado Muzicieni-Trupe.ro a continuación:

Durante la carga o mostrar Contenido en Muzicieni-Trupe.ro, pagar:

 • Muzicieni-Trupe.ro licencia mundial, no exclusiva, que no produce sin derechos transferible (con derecho a sublicenciar) para usar, reproducir, distribuir, preparar trabajos derivados de, mostrar y representar el contenido relacionado con la prestación de servicios y tener otra relación con la prestación de servicios y actividades Muzicieni-Trupe.ro, incluyendo pero no limitado a, de la promoción y redistribución de parte o totalmente Servicios (y trabajos derivados de los mismos) en cualquier formato de medios [ya través de cualquier canal de comunicación];
 • Cada usuario de los Servicios una licencia mundial, no exclusiva, no producen accede a tu contenido a través del Servicio, y para usar, reproducir, distribuir, preparar trabajos derivados de, mostrar y ejecutar ese contenido en la medida permitida por funciones Servicios y de conformidad con estas Condiciones.
 • Se conceden licencias de acuerdo con los términos anteriores en contenido terminan en el tiempo quitar o eliminar el contenido del sitio. Las licencias que ayuda en virtud del anterior en los comentarios escritos que envíe como contenido son perpetuos e irrevocables, pero no afectan a lo contrario cualquier derecho de propiedad, que se mantienen.

Cuando tenga conocimiento de cualquier posible violaciónes de estos Términos, Muzicieni-Trupe.ro se reserva el derecho (pero no tendrá ninguna obligación) para decidir si el contenido se ajusta a los requisitos de contenido establecidos en estos Términos y podrá eliminar contenido y / o suspender el acceso del usuario para cargar contenido que viole estos Términos en cualquier momento sin previo aviso y en su única discreción.

Además, usted entiende y acepta que al utilizar los Servicios, usted puede estar expuesto a Contenido que es inexacto, ofensivo, indecente o de otra manera un problema para usted acepta renunciar, y la cláusula de la presente renuncia a cualquier derecho o reparación legal o equitativo que tiene o puede tener contra Muzicieni-Trupe.ro de dichos contenidos.

Contenido en el Sitio Muzicieni-Trupe.ro

Con la excepción del Contenido enviado por usted a los Servicios, el resto de contenidos de los servicios que son propiedad de o licenciadas a Muzicieni-Trupe.ro, y están sujetas a derechos de autor, derechos de marcas comerciales y otros derechos de propiedad intelectual Muzicieni-Trupe.ro de Muzicieni-Trupe.ro o sus licenciantes. Todas las marcas comerciales o de servicio de terceros presentes en el contenido, no cargan o se muestran por usted, o servicios son marcas comerciales de sus respectivos propietarios. Este contenido no puede ser descargado, copiado, reproducido, distribuido, transmitido, mostradas, cuando licenciantes aplicables vendidos, licenciados, o explotar para ningún otro fin sin el consentimiento previo por escrito de Muzicieni-Trupe.ro o, Muzicieni-Trupe.ro. Muzicieni-Trupe.ro y sus licenciantes se reservan todos los derechos no expresamente concedidos en y para el contenido.

Derechos de autor

Usted reconoce y acepta que cumplirá con los derechos de autor y sólo subir contenidos que ha creado o que usted tiene el permiso para usarlo y no subir contenido que ha creado y no utilizará el contenido que otra persona posee los derechos de autor, como pistas de música, fragmentos de programas protegidos por derechos de autor o videos realizados por otras personas sin los permisos necesarios.

Enlaces a Muzicieni-Trupe.ro

Los servicios pueden incluir hipervínculos a otros sitios que no son propiedad o están controladas por Muzicieni-Trupe.ro. Muzicieni-Trupe.ro no tiene control sobre, y no asume ninguna responsabilidad por el contenido, políticas de privacidad o prácticas de cualquier sitio de terceros.

Usted reconoce y acepta que Muzicieni-Trupe.ro no se responsabiliza de la disponibilidad de dichos sitios o recursos externos, y no respalda a ningún material de publicidad, producto u otro material, o disponibles en dichos sitios o Resu.

Usted reconoce y acepta que Muzicieni-Trupe.ro no es responsable de ninguna pérdida o daño que pueda sufrir como consecuencia de la disponibilidad de dichos sitios o recursos externos, o como resultado del hecho de que te has apoyado en el carácter existencia completa, exacta y el material de cualquier publicidad, productos u otros materiales en o disponibles a través de, sitios o recursos prespectivele.

Muzicieni-Trupe.ro anima a prestar atención a la producción de servicios y leer los términos y condiciones y la política de privacidad de cada otro sitio web que visite.

Exclusión de Garantías

Ninguna de estas Condiciones no afectará a los derechos legales que los beneficios permanentes como consumidor y que usted puede cambiar y no se puede cancelar el contrato.

Los servicios se proporcionan "tal cual" y Muzicieni-Trupe.ro no hace ninguna garantía o representación con usted acerca de ellos.

En particular, no Muzicieni-Trupe.ro declarar y no garantiza a usted lo siguiente:

 • utilizan por usted, los Servicios satisfagan sus necesidades,
 • uso por usted, los Servicios se llevarán a cabo sin interrupción, oportuna, segura y libre de errores,
 • cualquier información obtenida de su uso de los Servicios resultará será precisa o fiable, y que los defectos de funcionamiento o el funcionamiento de cualquier software que se proporciona en los Servicios será corregido.

No hay condiciones, garantías u otros términos (incluyendo cualquier términos implícitos relacionados con la idoneidad, la capacidad de adaptación para un propósito particular o de cumplimiento con la descripción) se aplican a los Servicios, excepto en la medida que se disponga expresamente por estos Términos.

Renuncia

Nada en estas Condiciones excluirá o limitará la responsabilidad por las pérdidas Muzicieni-Trupe.ro que no puede ser legalmente excluidas o limitadas por la ley aplicable.

Muzicieni-Trupe.ro no será responsable ante usted por:

 • cualquier pérdida indirecta o consecuente que pueda sufrir. Esto incluirá; (I) las ganancias no realizadas (perjuicio sufrido directa o indirectamente); (Ii) cualquier pérdida del fondo de comercio o negocio reputación; (Iii) cualquier pérdida de oportunidades; o (iv) cualquier pérdida de datos usted sufre;
 • cualquier pérdida o daño que pueda sufrir como resultado de: el hecho de que usted ha invocado en cualquier situación exhaustividad, corrección o existencia de cualquier material publicitario, o como resultado de cualquier relación o transacción entre usted y cualquier agente publicidad o patrocinador cuya publicidad aparezca en los Servicios;
 • Muzicieni-Trupe.ro los cambios que podrían traer los Servicios, o por cualquier cese permanente o temporal de los Servicios (o cualquier característica dentro de los Servicios);
 • eliminación, corrupción o falta de almacenar cualquier dato contenido y otras comunicaciones mantenidas o transmitidas por o que utilizan sus servicios;
 • Muzicieni-Trupe.ro que no proporcionan información precisa acerca de la cuenta;
 • que no garantiza la seguridad y confidencialidad de su contraseña y cuenta detalles Muzicieni-Trupe.ro.

Se aplicarán las limitaciones de la responsabilidad a Usted Muzicieni-Trupe.ro en el párrafo anterior o no Muzicieni-Trupe.ro fue informado o debiera haber tenido conocimiento de la posibilidad de tales pérdidas.

Condiciones constituyen el acuerdo legal entre usted y Muzicieni-Trupe.ro intervenir y regular el uso que usted haga de los Servicios, reemplazando cualquier acuerdo anterior entre usted y Muzicieni-Trupe.ro en relación con los Servicios. El resto de las condiciones de uso a Google Inc. y cualquiera de sus filiales pueden aplicar a la vez están excluidos expresamente de las condiciones.

Usted acepta que Muzicieni-Trupe.ro puede enviar notificaciones, incluidas las relativas a las condiciones cambiantes, por correo electrónico, correo o publicación en el Servicio.

Fecha: 17 de marzo 2010