Bine ai venit! | log in
RO US ES
 

Teo Milea | My Story

Teo Milea | My Story

Saturday March 28 2015, 7:00 PM
@ Filarmonica de Stat Arad

Pianistul si compozitorul Teo Milea pregătește lansarea celui de-al doilea material discografic, Open Minds, album care se va lansa la începutul lunii Octombrie 2015. Parte din piesele de pe noul material discografic se vor asculta în acest recital.

Pasiunea lui Teo Milea pentru compoziție nu s-a limitat doar la pian, ci a căutat să exploreze și lumea altor instrumente și voci. 

Păstrându-și calitatea de compozitor în toate cele patru lumi, pentru prima dată veți avea bucuria să îl ascultați în cele patru ipostaze: pianist solist, pian și voce, două piane, pian și flaut.

Prietenii care îi vor fi alături pe scenă: Amalia Gaiță (voce), Alin Văcean (pian), Ionuț Cădariu (flaut).

Biletele se pot achiziționa de la Filarmonica de Stat din Arad, începând de luni, 9 Martie 2015.

Bilete: www.filarmonicaarad.ro
Tel: 0257 281 554
Adresa: Arad, Pta G.Enescu nr 1

www.teomilea.com

Share This

Teo Milea
Despre Teo Milea

După 24 de ani în care am învățat să descifrez și să interpretez muzica mentorilor mei clasici, am căutat în mine să ridic improvizația la nivel de compoziție.

Așadar, în 26 aprilie 2012, am început timid, cu un creion, să îmi aștern ideile pe portativ.

Amintirile, poveștile, clipele de agonie și extaz din lumea mea au început să capete sens în ceea ce pe 26 iulie 2012 se intitula „pe clape albe...și negre”.

Acest disc mă prezintă în fața publicului prin cele 7 piese ca fiind un pianist și compozitor aparținând a două lumi: cea clasică și cea nouă, a secolului XXI.

Toată creația mea este fundamentată pe relația interumană, stările și nevoile societății moderne, pasiunea și dorința de a cuceri noi teritorii sufletești, neexplorate încă.

 

Muzica-i un leac de suflet!

Fani:
Statistici
SoundCloud Tracks: 10
youtube videos: 19
piste audio: 7
evenimente: 2