Bine ai venit! | log in
RO US ES
 

On white...and black keys +

On white...and black keys +

Sunday March 1 2015, 7:30 PM
@ The Note Pub TImisoara

Teo Milea pregătește lansarea celui de-al doilea material discografic, Open Minds, album care se va lansa în toamna acestui an. Parte din piesele de pe noul material discografic se vor putea asculta în acest recital, în premieră!

Biletele se pot achiziționa de la The Note Pub (în spatele Primăriei), din 1 Februarie, ora 12:00.

Rezervări: 0256 488 958
Preț bilet: 30 lei

www.teomilea.com
Parteneri: 
Soundcreation Timisoara (www.soundcreation.ro)
SIS Solutions Arad 

De un sfert de secol, pe Teo Milea, pianist și compozitor totodată, îl găseşti în faţa pianului.  

Viaţa lui însă nu-i doar alb şi negru, căci prin muzica sa transmite publicului stări în zeci de culori. Energia ce-i tâşnește din pian colorează suflete, umple goluri, aduce zâmbete. 

Primul său album de compoziţii propri - "Pe clape albe...şi negre" are 7 piese, fiecare cu povestea ei perfect pictată în note muzicale. Iar după 60 de minute, te trezeşti cu sufletul departe, căci muzica lui te duce pe drumuri încă neumblate, în lumi ce încă așteaptă să fie cucerite.

Muzica-i un leac de suflet!

Share This

Teo Milea
Despre Teo Milea

După 24 de ani în care am învățat să descifrez și să interpretez muzica mentorilor mei clasici, am căutat în mine să ridic improvizația la nivel de compoziție.

Așadar, în 26 aprilie 2012, am început timid, cu un creion, să îmi aștern ideile pe portativ.

Amintirile, poveștile, clipele de agonie și extaz din lumea mea au început să capete sens în ceea ce pe 26 iulie 2012 se intitula „pe clape albe...și negre”.

Acest disc mă prezintă în fața publicului prin cele 7 piese ca fiind un pianist și compozitor aparținând a două lumi: cea clasică și cea nouă, a secolului XXI.

Toată creația mea este fundamentată pe relația interumană, stările și nevoile societății moderne, pasiunea și dorința de a cuceri noi teritorii sufletești, neexplorate încă.

 

Muzica-i un leac de suflet!

Fani:
Statistici
SoundCloud Tracks: 10
youtube videos: 19
piste audio: 7
evenimente: 2