Bine ai venit! | log in
RO US ES

Muzica Online angajează lucrător comercial in București

MuzicaMagazin.ro
MuzicaMagazin.ro
@wwwmuzicamagazinro
3 luni in urma
1 postari
Candidatul ideal
Cautam o persoana receptiva si pasionata pentru comercializare instrumente muzicale si aparatura electronica intr-un magazin specializat.Reprezinta un avantaj aptitudinea de a canta la un instrument muzical si/sau studii in domeniul muzical.


Descrierea jobului
Cerinte:-studii medii finalizate,-engleza la nivel conversational,-operare PC la nivel mediu,-atitudine proactiva in procesul de vanzare,-buna comunicare cu clientii,-profesionalism si dedicatie in activitate,-persoana atenta si receptiva la detalii.


Descrierea companiei
Suntem specializati pe comercializarea instrumentelor muzicale si accesoriilor, echipamentelor audio-video profesionale, componente electronice si accesorii pentru service-uri si magazine specializate, produse electronice dedicate cunoscatorilor si pasionatilor audio-video.In magazinul nostru veti gasi intotdeauna produse originale, cu garantie si de o calitate garantata de producatorii ai caror distribuitori suntem.
Pentru detalii:
0757665566/0723665560
Banner.jpg
Banner.jpg  •  39KB

Share This

Muzicieni si Trupe
Despre Muzicieni si Trupe
Locatie
București, România    
tip membru
Suport
instrument
voce
gen muzical
Toate genurile
ofera
Participare la eveniment
Harta
Fani:
maxigas67 Joana Lost Surprise Comoli Gheorghe Agentia ZBS DECOR Emil Petcu NISTOREL VIOREL BACIU Florentin Milcof Francisc Cucutianu teodora teo bailesharo
Evaluat Recent:
Statistici