Bine ai venit! | log in
RO US ES

New Band caută...

Dek Dey
Dek Dey
@dek-dey
9 ani in urma
65 postari
Salut. Suntem o trupă nouă, în formare, care caută să-și definească stilul și membrii. Momentan avem nevoie de un chitarist și un baterist și eventual o a doua voce. Cerințe: muzică din pasiune... momentan nu avem cântări, ne axăm pe compoziție. Deci, lucrăm la piese proprii... undeva în zona rock-blues, un pic spre jazzy și (sau) alternativ.... cam în direcția Byron... Nu căutăm profesioniști :) pt că noi înșine nu suntem. Ca loc de întâlnire și repetiție e sala Sahia lângă herăstrău. toți avem job-uri care primează. Dacă interesează pe cineva, un mesaj e binevenit.
actualizat de catre @dek-dey: 23 Jan 2020 19:05:24
Andabuba
Andabuba
@andabuba
9 ani in urma
17 postari
Salut! Conteaza varsta? Ma numesc Adrian.Am 20 de ani si imi place sa cant vocal,experienta nu prea am,iubesc orice gen in afara de manele si populara evident :)).Tibmru format pentru bluess,dar pot sa cant si rock.De putin timp cant si la chitara (la asta sunt slab) insa pe viitor pot evolua cu chitara.Nu vreau bani sau pretentii de la trupa,pur si simplu m-as dedica din pasiune pentru muzica.Iubesc arta,in afara de muzic pictez.Timp liber am in fiecare seara cate 1 h,iar in weekend oricand.Momentan insa am timp liber ceva mai mult de atat.Stau langa Bucuresti si as fi incantat sa devin membru.
Claudiu Ionita
Claudiu Ionita
@claudiu-ionita
9 ani in urma
12 postari
Salut. Eu sunt Claudiu, sunt solist vocal si mi-ar placea sa colaboram. Momentan am un contract de management cu RBA si as putea chiar sa obtin un contract de management pentru intreaga trupa daca merge treaba. Pana acum am cantat doar singur, dar ideea de trupa ma incanta mai mult.
denise
@denise
9 ani in urma
4 postari
primiti si fata? :)
Muzicieni si Trupe
Locatie actuala
București, România
Despre Muzicieni si Trupe
Locatie
Bucuresti, Romania    
tip membru
Suport
instrument
voce
gen muzical
Toate genurile
ofera
Participare la eveniment
Evaluat Recent:
Statistici